Genți școlare moderne

Începutul lunii septembrie este momentul în care pungile sunt luate la școală sau la colegiu, pentru că astăzi școala este de asemenea la modă. Copiii de la o vârstă fragedă încearcă să arate frumos și la modă. Vă propunem să combinați cele mai tari saci de școală pentru adolescenți.
Pungile purtate la școală trebuie să fie în primul rând funcționale și practice. Pistările din acest an au furat pungi cu printuri și decorațiuni interesante, deoarece cine a spus că practic nu poate fi frumos? De asemenea, puteți alege un rucsac care, după modificare, va deveni un sac confortabil. Dacă copilul dvs. își poate permite să poarte mai puține cărți la școală, alegeți apoi un sac de pungi de vintage.

ȘCOALA ȘCOALA ȘCOLARĂ DE TINERI

Grafica cu pisici amuzante sau inscripții sunt adevărate lovituri în acest sezon! Amintiți-vă să alegeți o pungă care să vă servească copilul mult timp. Prin urmare, orice gen de pungă de piele este o alegere bună. Pielea nu va fi distrusă la fel de repede ca alte pungi de materiale și veți fi siguri că nu va trebui să înlocuiți sacul timp de câteva săptămâni datorită lipsei de curea.

Dacă copilul dvs. are idolii proprii, îl veți face fericit, alegând o pungă de umăr pentru tineret cu un logo favorit al echipei sau luând poza unui actor favorit. Bineînțeles, rețineți că pungile ar trebui să fie largi și suficient de înalte pentru a găzdui cărți atipice.

Cea mai recentă tendință printre pungile pentru tineri sunt pungile de cauciuc cu mânere de navigație. Ei nu numai că vor merge pe școală, ci și pe călătorii sau excursii sociale. Este posibilă compunerea culorilor în mod independent. Pungile sunt universale, dar marele lor avantaj este că ele sunt ușoare, astfel încât cantitatea de cărți și greutatea pungii nu trebuie să vă copleșească copilul.

Dacă vă puteți sugera ceva copilului dvs., gândiți-vă dacă rucsacul nu va fi o soluție mai bună. Rucsacurile sunt pe piste la cei mai populari designeri de mai mulți ani, și mai bine pe coloana vertebrală. Extrem de popular în acest sezon sunt rucsaci cu modele florale și rucsaci de saci. Asigurați-vă că și bebelușul este sănătos, pe lângă faptul că este la modă. Purtarea unei pungi cu cărți grele pe umăr poate provoca multe probleme serioase cu coloana vertebrală. Greutatea trebuie distribuită uniform datorită poziției corecte a corpului. În plus față de sentimentele neplăcute asociate cu durerea, purtarea pe termen lung a unei pungi grele pe un braț poate provoca leziuni articulațiilor inter-orale.